U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Marktonderzoek online reviews

Als masterstudente Bedrijfskunde (VUB) bestaat een deel van mijn opleiding uit het voeren van een onderzoek, waarover een masterproef wordt geschreven. In het kader van deze masterproef, onderzoek ik hoe afnemers beïnvloed worden door online reviews. Hierbij maak ik gebruik van een persoonlijk opgestelde enquête. Graag had ik u dan ook gevraagd om de volgende vragenlijst in te vullen. Deze richt zich specifiek op consumenten tussen 20 en 60 jaar en het afleggen neemt circa 8 minuten in beslag. Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen (nancy.guéritte@vub.be).
Er zijn 24 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.