U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

JETTE_examenfeedback sept 2015_studenten

Welkom beste student, Het Studiebegeleidingscentrum vraagt jouw mening omtrent de voorbije examenfeedback permanenties. Indien je hieraan hebt deelgenomen, vul dan a.u.b. deze korte bevraging in zodat wij deze activiteit kunnen bijsturen en verbeteren. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 25 september2015. Alvast bedankt voor het invullen én nog veel succes met je studies.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.