U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Smartphones, sociale media, face-to-face interactie en identiteit 2

Welkom en bedankt om de tijd te nemen om deze enquête in te vullen. Deze enquête wordt afgenomen in het kader van mijn masterproef binnen de Master sociologie. De enquête zal gaan over het gebruik van smartphones en sociale media en over face-to-face interactie en online/offline identiteit. Het invullen van de enquête neemt normaal ongeveer 10 minuten in beslag. De survey wordt volledig anoniem afgenomen.
Er zijn 17 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.