Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Mensen onder de 30 jaar die een eigen zaak willen opstarten: welke barrières ervaren ze en hoe bepaalt dit hun carrièrekeuze?

Jongeren krijgen na hun schoolloopbaan te maken met de levensbepalende keuze tussen een carrière als zelfstandige of een carrière als werknemer. We proberen met deze enquête erachter te komen wat de percepties van jongeren zijn over “ondernemerschap”. Welke factoren spelen een rol wanneer de beroepskeuze zich aandient, als student, als werkzoekende of als beginnende werknemer.

Wie mag deelnemen: Elke werknemer, werkzoekende, of zelfstandig ondernemer van maximaal 30 jaar.

Deze anonieme enquête omvat 13 vragen en neemt slechts 10 minuten van uw tijd. Alvast bedankt voor uw medewerking, we zijn ervan overtuigd dat uw input kan bijdragen tot een verbetering van het ondernemerschapsklimaat.

 

 

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.