U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Survey Schoolkeuze

Alvast hartelijk dank dat u de tijd neemt om deze survey in te vullen. Dit zou maximaal 15 minuten van uw kostbare tijd mogen vragen.

 

Om uw identiteit en meningen te beschermen, zullen al uw antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsdata. Alle antwoorden worden ook volledig anoniem verwerkt, zodat op geen enkel moment uw identiteit en affiliatie kenbaar zal zijn.

 

Er zijn 15 vragen in de survey.

 

Datum: Januari 2016

 

Onderzoeksteam:

Svea Janssens, Master student, Vrije Universiteit Brussel

Joachim Liesenborghs, Master student, Vrije Universiteit Brussel

 

Prof. Dr. Benny Geys, afdeling Applied Economics (APEC), Vrije Universiteit Brussel

 

Contact adres:

Benny Geys

Applied Economics (APEC)

Vrije Universiteit Brussel

Pleinlaan 2

B-1050 Brussel

Tel: +32 2 629 21 18

Email: benny.geys@vub.ac.be

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.