U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

ETTERBEEK_Blokpermanentie augustus 2015 docenten

Het Studiebegeleidingscentrum vraagt uw mening omtrent de voorbije blokpermanentie. We zouden het enorm appreciëren als u deze korte bevraging kon invullen om deze activiteit eventueel bij te sturen en te verbeteren. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 21 augustus 2015. Bedankt voor uw medewerking aan de blokpermanentie én het invullen van deze vragenlijst.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.