U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Onderzoek Bachelorstudenten Toegepaste Taalkunde Duits en Taal- en Letterkunde Duits

Dit is een enquête in het kader van de masterproef van Jana Vanderschommen, voor het behalen van de Master Taal- en Letterkunde aan de Vrije Universiteit Brussel. De doelgroep zijn Bachelorstudenten Taal- en Letterkunde Duits en Toegepaste Taalkunde Duits.
Deze enquête heeft als doel enkele opvattingen te onderzoeken bij studenten Toegepaste Taalkunde Duits en Taal- en Letterkunde Duits. Alleen Bachelorstudenten TTK en TALK met Duits in hun talenpakket komen voor dit onderzoek in aanmerking. Het invullen van de enquête neemt niet meer dan 5 minuten in beslag. Je kan de enquête te allen tijde onderbreken en je deelname stopzetten en/of later verderzetten. De gegevens uit deze enquête worden anoniem verwerkt. Als je nog vragen hebt of de resultaten van het onderzoek wil inkijken, kan je altijd contact opnemen met Jana Vanderschommen (jvdschom@vub.ac.be). Alvast bedankt voor je medewerking!
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.