U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Onderzoek denker

Beste deelnemer,

 

Hartelijk dank voor uw medewerking aan dit onderzoek. Wij stellen uw interesse en participatie zeer op prijs!

Lees alstublieft grondig deze introductietekst alvorens u verdergaat.

 

Het volledige onderzoek neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De eerste 5 minuten krijgt u vragen over uw achtergrond.

 

Na het invullen van de vragenlijst, worden alle deelnemers in groepen opgedeeld. Elke groep zal bestaan uit vijf leden, en krijgt voor het gemak een kleur als naam (bijv. Groen, Geel, Blauw, of Rood). U voert vervolgens in groepsverband een aantal taken uit via het computernetwerk. Het resultaat van uw groep hangt direct af van zowel uw inzet en antwoorden, als die van uw groepsleden. Het uitvoeren van de taken duurt maximaal 20 minuten. 

 

Ten slotte volgt er een tweede korte vragenlijst (max. 5 minuten).

 

Om uw meningen te beschermen, zullen al uw antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsdata. Alle antwoorden worden ook volledig anoniem verwerkt, zodat op geen enkel moment uw identiteit kenbaar zal zijn.

 

Onderzoeksteam:

Dr. Wahideh Achbari, afdeling Politicologie, Universiteit van Amsterdam; Applied Economics (APEC), Vrije Universiteit Brussel

Prof. Dr. Benny Geys, afdeling Applied Economics (APEC), Vrije Universiteit Brussel

 

Contact adres:

 

Universiteit van Amsterdam
Afdeling Politicologie
Oudezijds Achterburgwal 237
1012 DL  Amsterdam

Email: w.achbari@uva.nl

Tel: +31 6 2454 6426

 

Vrije Universiteit Brussel
Applied Economics (APEC)
Pleinlaan 2
B-1050 Brussel

Tel: +32 2 629 21 14

Email: wahideh.achbari@vub.ac.be

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.