U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

JETTE_examenfeedback sept 2015_docenten

Welkom beste prof/assistent, het Studiebegeleidingscentrum vraagt uw mening omtrent de voorbije feedbackpermanentie. Vul daarom deze korte bevraging in aub, zodat wij deze activiteit eventueel kunnen bijsturen en verbeteren. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 25 september 2015. Bedankt voor uw medewerking aan de feedbackpermanentie én voor het invullen van deze vragenlijst.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.