U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête: Samenwerkingskwaliteit in de scholenbouw

PPS wint steeds meer aan populariteit onder de jongeren vandaag. Niet voor niets vindt PPS (Publiek-Private Samenwerking) dan ook plaats in het midden van studenten hun leven, namelijk bij het bouwen van scholen of het renoveren ervan. Wij zijn als studenten Handelsingenieur 3e Bachelor op de VUB benieuwd naar hoe de samenwerking tussen de betrokken partijen nu verloopt. Onze enquête focust zich op de stakeholders in de operationele uitvoering van PPS projecten in het Scholen van Morgen project. Op die manier kan er verder onderzoek worden gedaan naar de impact van PPS op de kwaliteit van onderwijs.

De verzameling van gegevens verloopt volledig anoniem.

Het afleggen van de enquête duurt een vijftal minuten.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.