U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Onderzoek besluitvorming

Beste student,

 

Hartelijk dank voor uw medewerking aan dit onderzoek. Wij stellen uw interesse en participatie zeer op prijs!

Lees alstublieft grondig deze introductietekst alvorens u verdergaat.

 

Het volledige onderzoek neemt ongeveer 45-60 minuten in beslag. De eerste 10-15 minuten krijgt u vragen over uw achtergrond.

 

 

Na het invullen van de vragenlijst, worden alle deelnemers in groepen opgedeeld. Elke groep zal bestaan uit vijf leden, en krijgt eenvoudigheidshalve een kleur als naam (i.e. Groen, Geel, Blauw, of Rood). U voert vervolgens in groepsverband een aantal taken uit via het computernetwerk. Het resultaat van uw groep hangt direct af van zowel uw inzet en antwoorden, als die van uw groepsleden.

 

Ten slotte volgt er een tweede korte vragenlijst (max 5-10 minuten).

 

Om uw meningen te beschermen, zullen al uw antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsdata. Alle antwoorden worden ook volledig anoniem verwerkt, zodat op geen enkel moment uw identiteit kenbaar zal zijn.

 

 

 

Onderzoeksteam:

Dr. Wahideh Achbari, afdeling Applied Economics (APEC), Vrije Universiteit Brussel

Prof. Dr. Benny Geys, afdeling Applied Economics (APEC), Vrije Universiteit Brussel

 

Contact adres:

Wahideh Achbari

Applied Economics (APEC)

Vrije Universiteit Brussel

Pleinlaan 2

B-1050 Brussel

Tel: +32 2 629 21 18

Email: wahideh.achbari@vub.ac.be

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.