U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

De invloed van de media op de perceptie over vlees en de vleesconsumptie

Mijn naam is Eline Hermans en ik zit in mijn laatste jaar Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Voor mijn masterproef doe ik onderzoek naar de invloed van de media op de perceptie over vlees en de vleesconsumptie bij de Belgische consumenten. Bent u 18 jaar of ouder en eet u vlees? Dan verzoek ik u vriendelijk om deze vragenlijst in te vullen. Deze neemt slechts een 10-tal minuten van uw tijd in beslag en is volledig anoniem. Tenslotte maakt u bij het invullen van deze vragenlijst ook kans op een bioscoopticket van Kinepolis.

Er zijn 32 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.