U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Enquête gedeelde elektromobiliteit

Bedankt om tijd vrij te maken voor deze enquête. Wij zijn studenten handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel en voeren met de steun van Colruyt Group een onderzoek uit naar mobiliteitsgewoonten. In het bijzonder willen we uw mening weten over gedeelde elektromobiliteit: het gedeelde gebruik van elektrische voertuigen.

Geen zorgen! U hoeft zelf geen gebruiker te zijn om onze enquête in te vullen. Deze zal maar 10 minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen en u zou er ons enorm mee vooruit helpen. Uw antwoorden zijn volledig anoniem en worden niet gedeeld met derden. 

Nogmaals hartelijk dank! 

Candice Joseph, Emilie Pariel, Gust Uytterschout, Louis Andriani.

Er zijn 36 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.