U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

ETTERBEEK_Blokpermanentie juni 2015 studenten

Het Studiebegeleidingscentrum vraagt jouw mening omtrent de voorbije blokpermanenties. Indien je hieraan deelnam, vul dan a.u.b. deze korte bevraging in zodat wij deze activiteit kunnen bijsturen en verbeteren. De bevraging wordt afgesloten op vrijdag 26 juni 2015. Dank bij voorbaat voor het invullen en nog veel succes met je studies!
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.