U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Het gebruik van afhaalpunten voor e-commerce

Als studente Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel bestudeer ik voor mijn Masterthesis afhaling en levering van online bestelde producten. Aan de hand van enquêtes wil ik meer inzicht verwerven in het gebruik van afhaalpunten. Bijvoorbeeld, in de relaties tussen leeftijd, woonplaats of beroepssituatie en het gebruik van deze afhaalpunten. Wilt U meewerken aan mijn onderzoek door enkele vragen te beantwoorden? Deze enquête duurt ongeveer vijf minuten en uw reacties worden vertrouwelijk behandeld. Dank bij voorbaat voor uw medewerking.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.