U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

JETTE BP 12 augustus 2015_docenten

Beste docent, het Studiebegeleidingscentrum (SBC) vraagt uw mening omtrent de voorbije blokpermanentie. We zouden het enorm appreciëren als u deze enquête invult zodat wij over resultaten kunnen beschikken om deze activiteit indien nodig bij te sturen. Kan u daarom a.u.b. deze korte bevraging invullen. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 28 augustus 2015. Alvast bedankt voor uw medewerking aan de blokpermanentie én het invullen van deze vragenlijst.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.