U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

JETTE BP 3 juni 2015_studenten

Beste student, het Studiebegeleidingscentrum (SBC) vraagt jouw mening omtrent de voorbije blokpermanentie. We zouden het fijn vinden als elke student die deelgenomen heeft deze zeer korte anonieme enquête invult zodat wij over voldoende resultaten kunnen beschikken om deze activiteit eventueel te kunnen bijsturen. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 19 juni 2015. Alvast bedankt voor het invullen en nog veel succes met de examens!!
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.