U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Onderzoek naar de relatie tussen organisatiecultuur en innovatie binnen woonzorgcentra

Beste heer of mevrouw,

 

Mijn naam is Louize Bruning en ik ben een masterstudent Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Brussel. In het kader van mijn thesis voer ik onderzoek naar de relatie tussen organisatiecultuur en innovatie binnen non-profit organisaties, specifiek gericht op woonzorgcentra. 

 

Het invullen van deze vragenlijst helpt mij om meer inzichten te krijgen omtrent organisatiecultuur en innovatie in de huidige woonzorgcentra. De bedoeling is dat de online vragenlijst eenmalig wordt ingevuld door de directeur/directrice van uw woonzorgcentrum. Op basis van voldoende respondenten kan dit empirisch onderzoek relevante conclusies trekken en een bijdrage leveren aan de bescheiden literatuur omtrent dit onderwerp.

 

Volgende online vragen peilen naar mogelijke innovatieve gedragingen en artefacten van de organisatiecultuur gericht op innovatie. De bedoeling is om bij elke vraag via een 'Vijf punten schaal' (van "helemaal mee oneens" tot "helemaal mee eens") een gepast antwoord aan te duiden voor uw woonzorgcentrum. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en het invullen van de vragenlijst neemt slechts 5-10 minuten van uw tijd in beslag en helpt mij enorm vooruit.

 

Alvast bedankt voor uw bijdrage aan deze studie!

Er zijn 26 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête in te vullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gebruikt om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes kunnen niet worden gecombineerd met uw ingevulde gegevens.